Karriär

Är du erfaren advokat, nybakad jurist eller hängiven administratör? Här kan du läsa mer om aktuella lediga tjänster hos oss.

Heilborns Advokatbyrå söker advokat eller jurist med praktisk erfarenhet

Vi söker dig som är advokat eller jurist med praktisk erfarenhet inom fastighetsrätt eller ekonomisk familjerätt. Vi ser gärna att du tillför byrån kompetens inom ytterligare rättsområden. Du ska ha några års erfarenhet från advokatbyrå eller annan juridisk verksamhet.

För att trivas bör du vara utåtriktad, engagerad, noggrann och kunna prioritera i perioder med tidvis högt tempo. Vi värdesätter din förmåga att bygga och vårda relationen till klienter, att arbeta självständigt såväl som i team, samt inte minst din förmåga att tänka och agera affärsmässigt. Vi ser det som en fördel om du har ett etablerat kontaktnät inom vårt geografiska område.

Heilborns Advokatbyrå är en av Sveriges äldsta advokatbyråer, grundades 1930. Vi bedriver en allmänpraktiserande advokatfirma och har kompetenser inom de flesta juridiska rättsområdena. Våra klienter är privatpersoner, företag och organisationer. Vår långa historik borgar för kvalité och byrån har ett mycket högt anseende.

Hos oss blir du en del av ett trevligt team som präglas av samarbete och arbetsglädje. Vi har ett öppet klimat med högt i tak och familjär stämning. Samtidigt som vi alltid har fokus på våra klienters bästa, värnar vi om möjligheten till balans i livet. Relationen till våra klienter präglas av långsiktighet och det gäller även relationen till våra medarbetare.

Vi har kontor i Nyköping och Södertälje och placering sker enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid och tillträde sker efter överenskommelse.

Välkommen att kontakta advokat Per Sandell för ytterligare information om tjänsten. Mejl per.sandell@heilborns.se, telefon 0155-28 30 60.

Ansökan innehållande personligt brev och CV skickas till per.sandell@heilborns.se rekrytering sker löpande.